Et kreditkort bliver ofte forvekslet med et debetkort. På et debetkort trækker du penge fra din egen lønkonto, hvorimod du på et kreditkort betaler, som navnet antyder, på kredit. Det skyldige beløb betales i starten af hver måned.

Udbyder Lånebeløb Løbetid ÅOP

Renten som tilbydes er individuel og kan variere fra vores eksempler. Den endelige rente bliver baseret på blandet andet det ønskede lånebeløb samt kreditvurdering.

Et kreditkort er en smart løsning

Kreditkortet er en god løsning for dig, der vil låne penge uden at skulle udfylde forskellige låneformularer gang på gang. Det er godt at have ved hånden, hvis man falder over et godt tilbud, eller bare vil slippe for at gå rundt med kontanter på lommen.

Det er ligeledes et godt es at have i ærmet, hvis man løber tør for penge sidst på måneden, og blot har brug for at købe mad og hvad der ellers lige mangler. Et kreditkort kan ligeledes anvendes til at købe over nettet.

Forskellige typer af kreditkort

Der findes mange forskellige typer af kreditkort, og det er forskelligt hvor meget overtræk, udbyderen tillader. MasterCard er det mest udbredte i kreditkort, og kommer i tre forskellige udgaver; det almindelige, guld og platin.

Der er forskellige overtræksgrænser på dem – eksempelvis kan man på et guldkort hæve op til 100.000 kroner. Med platinkortet skal man mindst have 1.000.000 kroner stående på sin konto som sikkerhed. Det er dog langt fra de fleste, der har det – derfor er det almindelige MasterCard det mest anvendte.

Det er let at få et kreditkort – og der er mange fordele

På et kreditkort kan du hæve op til en maksimal grænse. Når måneden er overstået, bliver de penge, du har hævet over, trukket fra din lønkonto. For at få et kreditkort, skal du typisk være over 18 år og have en fast indtægt. Ligeledes må du ikke være opskrevet i RKI som dårlig betaler.

Det er med et kreditkort, som med alle andre typer af lån. Husk at sikre dig, at du kan betale pengene tilbage. Man kan nemlig hurtigt komme til at skylde penge, men tager man sine forholdsregler, er kreditkortet et godt valg.

Kortet er endnu ikke så udbredt i Danmark som eksempelvis i USA, hvor stort set alle benytter sig af betaling på kredit. Fordelen herved, er at pengene på din egen konto trækker renter, imens du bruger kredit til betaling af forbrug, og først betaler i slutningen af måneden.

Nedenunder har vi samlet en række af udbydere der tilbyder udstedelse af kreditkort. Held og lykke!